Klant vertelt:

Sanne Cramer, marketing- & communicatiemanager over mijn werk: “Mth werkt een aantal jaren samen met Marianne. Dit naar volle tevredenheid. Marianne scherpt de inhoudelijke blogs en artikelen van onze vakprofessionals aan. Zij kijkt mee vanuit de ogen van onze doelgroep; de ondernemer. Kortom wij bevelen Marianne van harte aan als tekstschrijver.”

mth accountants & adviseurs

Over mth accountants & adviseurs

Met 70 jaar ervaring in accountancy en belastingadvies, werken er bij mth maar liefst 450 medewerkers vanuit 12 vestigingen in Midden en Noord-Nederland. Ze zijn specialist in financiële, fiscale- en juridische advisering, bedrijfsadvisering, financieringen, personeelsbeleid, corporate- en personal finance en recovery.

Over mijn werk

Al sinds 2014 werk ik met heel veel plezier voor mth accountants & adviseurs. Mijn werk varieert van het schrijven van vacatureteksten en klantcases tot het redigeren van blogs en het geven van schrijfworkshops.

Meer weten?

Wil je meer weten over wie ik ben of wat ik kan? Of wil je samen koffie drinken, een offerte aanvragen of eerst nog wat kritische vragen stellen? Neem dan contact met me op!