Kennismaken?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten wat ik voor je kan betekenen of wil je een offerte?

Neem dan contact met me op!

Geeft het leven je citroenen? Drink een kop koffie!

Wat hebben citroenen met koffie te maken? Dat zal ik je uitleggen. In de eerste plaats houd ik van de smaak van koffie. Daarnaast betekent koffiedrinken voor mij; een rustpunt in de dagelijkse hectiek en de tijd nemen om te genieten van eenvoudige dingen. Beide zijn voor mij belangrijker geworden nadat het leven me citroenen gaf.

Ontvoerd in Nigeria
Citroenen? Daarmee bedoel ik dat mijn leven niet altijd is gegaan zoals ik gehoopt had, met als dieptepunt mijn ontvoering in Nigeria, in 2014. Een week lang onder erbarmelijke omstandigheden, stelselmatig bedreigd worden en niet weten of je ooit nog levend thuis zult komen, laat bij jezelf en je naasten de nodige sporen na. Het heeft mijn leven een tijdlang ‘stil’ gezet en heeft me veel geleerd over mijzelf en hoe ik wil leven en werken.

Waardevol bijdragen
Dat betekent onder andere, dat ik veel waarde hecht aan oprechte relaties en dat ik het belangrijk vind om vrijwillig mijn steentje bij te dragen aan verschillende maatschappelijke en sociale initiatieven en organisaties. Ook daarin ga ik altijd voor een mooi eindresultaat, om trots op te zijn! Uiteindelijk maakt dat ons leven rijker.

Meer weten?

Wil je meer weten over wie ik ben of wat ik kan? Of wil je samen koffie drinken, een offerte aanvragen of eerst nog wat kritische vragen stellen? Neem dan contact met me op!