Klant vertelt:

Gina Wielink, financieel directeur over mijn werk: “Ter ere van het 100-jarig bestaan van ons bedrijf besloten wij een jubileumboek te maken waarin we de verschillende kanten van ons bedrijf konden laten zien. Marianne heeft daarvoor een 15-tal interviews gehouden met medewerkers en klanten van ons bedrijf en heeft deze uitgewerkt. De geïnterviewden hadden stuk voor stuk een ongedwongen, plezierig gesprek met Marianne. In de weergave van de gesprekken kwamen leuke anekdotes naar voren maar ook liep er duidelijk een rode draad door de gesprekken en het totale boek, die daar uiteraard door Marianne in aan is gebracht. Wij zijn zeer blij en erg tevreden met het eindresultaat. Met hulp van Marianne hebben we kunnen realiseren wat we in gedachten hadden.”

Oegema transport

Over Oegema Transport

Oegema Transport is een veelzijdig transportbedrijf met het hoofdkantoor in Dedemsvaart, een vestiging in Culemborg (NL), Roeselare (BE) en Brno (CZ). Met meer dan 225 voertuigen en ruim 400 chauffeurs verzorgen ze dagelijks een grote variëteit aan logistieke oplossingen.

Over mijn werk

In 2019 bestond Oegema Transport 100 jaar en ter gelegenheid van dit jubileum wilden ze een jubileumboek laten maken. Ik vond het een eer om dit boek voor ze te mogen schrijven en heb genoten van alle gesprekken en interviews die ik hiervoor mocht houden. Samen hebben we er een prachtig boek van gemaakt.

Meer weten?

Wil je meer weten over wie ik ben of wat ik kan? Of wil je samen koffie drinken, een offerte aanvragen of eerst nog wat kritische vragen stellen? Neem dan contact met me op!