Klant vertelt:

Henk-Jan Kienhuis, directeur/eigenaar over mijn werk: “Ik heb Marianne leren kennen als een bedrijfsrelatie welke heel goed kan luisteren en al snel zich kan inleven in het bedrijf en de producten/dienstverlening. De afspraken die wij met elkaar gemaakt hebben ontlasten mij en dat is precies wat ik zoek in een leverancier. Marianne zet teksten zo neer dat ze duidelijk zijn en dat er niet te veel uit de gedachte van de leverancier wordt geschreven maar meer uit de behoefte van de klant. Onze samenwerking is meer dan prima. We hebben de fout gemaakt een klein uitstapje te doen omdat het beter leek te kunnen maar daar zijn we al snel van terug gekomen.”

Transscope Voertuigsystemen

Over Transscope

Transscope Voertuigsystemen is gespecialiseerd in de ontwikkeling en montage van geavanceerde ritregistratiesystemen, blackbox- en voertuigvolgsystemen met de bijbehorende software.

Over mijn werk

Sinds 2013 schrijf ik, met nu en dan een onderbreking, de nieuwsbrieven, klantcases en white papers voor Transscope. Voor de nieuwsbrieven houd ik ook de planning bij zodat deze op tijd bij relaties in de inbox verschijnen.

Meer weten?

Wil je meer weten over wie ik ben of wat ik kan? Of wil je samen koffie drinken, een offerte aanvragen of eerst nog wat kritische vragen stellen? Neem dan contact met me op!