Klant vertelt:

Marjon Booij, marketing- & communicatiespecialist over mijn werk: “De afgelopen jaren heb ik met veel plezier en enthousiasme met Marianne samengewerkt aan diverse communicatiemiddelen voor Vrieling. Marianne is een vakvrouw, ze kan zich goed inleven in de behoefte van de klant, ze is veelzijdige en gaat altijd voor een goed eindresultaat.”

Vrieling adviesgroep

Over Vrieling Adviesgroep

Vrieling Adviesgroep adviseert zakelijke en particuliere klanten over verzekeringen, hypotheken, pensioenen, bankzaken, verzuim of over de aan- en verkoop van vastgoed. Bij alle diensten die ze verlenen streven ze naar een enthousiaste klant.

Over mijn werk

Met regelmaat mag ik de teksten schrijven voor verschillende brochures en voor het magazine Feeling van de Vrieling Adviesgroep. In samenspraak met de Feeling-redactie maak ik de benodigde afspraken voor interviews met hun medewerkers en klanten en zorg ik dat de teksten op tijd klaar zijn voor de opmaak van het magazine.

Meer weten?

Wil je meer weten over wie ik ben of wat ik kan? Of wil je samen koffie drinken, een offerte aanvragen of eerst nog wat kritische vragen stellen? Neem dan contact met me op!